kulinarnapiniata

Obserwujących: 0

 
Wiadomość
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 04.11.2013 09:11 opublikował artykuł:

Trochę o "witaminach E"

Kilka słów na temat dodatków do żywności oznaczonych literą E.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 04.11.2013 09:11 opublikował artykuł:

Jak czytać etykiety spożywcze?

Co można wyczytać z etykiety spożywczej?
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 04.11.2013 09:02 opublikował artykuł:

Automat do pieczenia chleba z LIDL'a - RECENZJA!

Testowałam niniejszą maszynę przez ponad 6 miesięcy. Szukałam w niej wad, zalet, cech przydatnych i może nieco mniej. Jednym słowem wszystkiego co mogło by "pospolitego" zjadacza chleba zainteresować.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 04.11.2013 09:02 opublikował artykuł:

Mieszanki do wypieku chleba - przegląd!

Czasem gdy po prostu nie mamy czasu upiec chleba warto skorzystać z gotowych mieszanek. Jak więc wybrać tę właściwą?
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 04.11.2013 09:01 opublikował artykuł:

Chleb na zakwasie

W poprzednich krokach przygotowaliśmy zakwas i zaczyn. Pora przygotować chleb.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 04.11.2013 09:00 opublikował artykuł:

Zaczyn

Skoro mamy już zakwas, pora zabrać się za zaczyn.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 04.11.2013 08:53 opublikował artykuł:

Krok pierwszy: ZAKWAS

Krok pierwszy przy produkcji domowego chleba.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 31.10.2013 16:30 opublikował przepis:

Pieczone jabłka jako dietetyczny deser

Prosty i szybki deser dla odchudzających się
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 31.10.2013 15:38 opublikował przepis:

Ryba po grecku

Typowa polska ryba 'wigilijna'.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 31.10.2013 14:41 opublikował przepis:

Ekspresowy torcik walentynkowy

Torcik elegancki ale nie wymagający dużego nakładu pracy. Idealny na Walentynki
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 31.10.2013 08:04 opublikował przepis:

Ciasto z rabarbarem i prażonymi migdałami

Rozpoczął się na dobre sezon działkowy a to oznacza, że na dobre rozpoczął się już również sezon rabarbarowy.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 30.10.2013 14:58 opublikował przepis:

kurczak w zielonym groszku

Bardzo pyszne danie, które posmakuje na pewno dorosłym jak i dzieciom.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 30.10.2013 14:43 opublikował przepis:

Krucha szarlotka z orzechami i kruszonką

Z okazji majówkowego długiego weekendu wpadłam na pomysł upieczenia takiej na kruchym spodzie z orzechami i kruszonką.
Użytkownik kulinarnapiniata w dniu 30.10.2013 14:39 opublikował przepis:

Spring rolls wegetariańskie

Szybki przepis na pyszne sajgonki. Idealnie pasują jako przystawka. Dzięki niewielkiej zawartości tłuszczu danie jest lekko strawne i zdrowe.

To może cię zainteresować