Przepisy
Typ dania
Ciasta
Curry
Dania główne
Dania jednogarnkowe
Desery
Dodatki
Kluski
Napoje
Pasty
Pasztety
Pieczywo
Pierogi
Pizza
Placki
Potrawy z jajek
Przekąski
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Surówki
Wędliny
Zapiekanki
Zupy
Posiłki
Szybka kuchnia
Dania do pracy
Dania do szkoły
Drugie śniadanie
Kolacja
Lunch
Obiad
Podwieczorek
Przekąska
Śniadanie
Do spiżarni
Napitki
Kuchnie Świata
Afrykańska
Amerykańska
Azjatycka
Bliskowschodnia
Bułgarska
Chińska
Czeska
Egzotyczna
Europejska
Francuska
Grecka
Gruzińska
Hiszpańska
Indyjska
Japońska
Koreańska
Meksykańska
Polska
Staropolska
Śródziemnomorska
Tajska
Turecka
Węgierska
Włoska
Żydowska
Kuchnia kresowa
Ukraińska
Okazje
Andrzejki
Dzień kobiet
Dzień matki
Chrzciny
Grill
Halloween
Imieniny
Karnawał
Komunia
Piknik
Post
Spotkanie rodzinne
Sylwester
Święta
Tłusty czwartek
Urodziny
Walentynki
Wesele
Wielkanoc
Dzień dziecka
Impreza
Dietetyczne
Bez laktozy
Bezglutenowe
Dieta cukrzycowa
Dieta halal
Dieta hinduska
Koszerna
Niskokaloryczna
Niskotłuszczowa
Niskosodowa
Wegańska
Wegetariańska
Inne
Dla dzieci
Kuchnia fit
Szybkie i łatwe
Tanie
Sezonowe
Zupa szczawiowa ze świeżego szczawiu
Bigos z młodą kapustą
Sałatka z młodych ziemniaków
Pesto pietruszkowe
Surówka z młodej marchwi
Syrop z pokrzywy
Ciasto wiosna
Ciasto leśny mech
Gołąbki z młodej kapusty
Kiszony topinambur
Ciasta
Biszkopt
Ciasto bez pieczenia
Ciasto drożdżowe
Ciasto ucierane
Ciasto z kremem
Ciasto z budyniem
Ciasto z galaretką
Ciasto z owocami
Serniki
Tort urodzinowy
Obiady
Dania mięsne
Dania z makaronem
Dania z ryb
Dania z ziemniaków
Dania z ryżem
Domowy fast-food
Pierogi
Naleśniki
Potrawka
Obiad fit
Kulinarne inspiracje
Newsy
Galeria przepisów
Porady
Ogłoszenia
Dodaj przepis
Dodaj przepis
press ENTER to search
Opublikowane
Liczba przepisów: 6
0
(0 ocen)
Opublikowany w Magazynie
0
(0 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Sernik na mleku w proszku
KuchniaPoli
Dzień dobry, cześć 😉 Kto kocha serniki, łapka do góry! Mam dla Ciebie prosty i pyszny sernik, jak dla mnie obowiązkowa pozycja na liście świątecznych wypieków. Sernik jest delikatny, jak pianka przez dodanie oleju, mleka i mleka w proszku. Podany w towarzystwie sosu malinowego, czekolady lub cukru pudru...
2 godz.
4.5
(166 ocen)
Opublikowany w Magazynie
4.5
(166 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Solony karmel
KuchniaPoli
Idealny dodatek do wielu deserów, lodów i popcornu. Solony karmel jest eksplozją smaku, słodko-słony z wyczuwalnymi grudkami soli, po prostu rewelacja. Sos karmelowy z czasem studzenia robi się co raz gęstszy, a w efekcie końcowym jest jak krówka ciągutka. I co Wy na to ? Mogę się założyć, że mój mąż...
30 min
4.51
(200 ocen)
Opublikowany w Magazynie
4.51
(200 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Krem maślany na bezie szwajcarskiej
KuchniaPoli
Mój pierwszy krem maślany, jestem nim zachwycona. Nie ukrywam , że długo się do niego zabierałam ! Teraz już wiem, że to będzie mój numer jeden. Prosty w przygotowaniu, zawsze się udaje i co najważniejsze barwik w kremie nie barwi tortu. Krem maślany na bezie szwajcarskiej jest najlepszy do dekoracji...
30 min
4.49
(181 ocen)
Opublikowany w Magazynie
4.49
(181 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Małpi kołacz
KuchniaPoli
Delikatne ciasto biszkoptowe przełożone powidłami z czarnej porzeczki, warstwą bananów i masą budyniową. Wierzch ciasta wykończony bitą śmietaną, obficie oprószony wiórkami z białej czekolady. Ciasto bardzo smaczne i efektowne, słodycz mas idealnie równoważy się z kwaśnymi porzeczkami. Małpi kołacz
2 godz. 10 min
0
(0 ocen)
Opublikowany w Magazynie
0
(0 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Panna cotta z sosem truskawkowym
KuchniaPoli
Panna cotta z sosem truskawkowym
3 godz.
4.4
(200 ocen)
Opublikowany w Magazynie
4.4
(200 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Bananowe racuchy na maślance i sodzie
KuchniaPoli
Pierwszy raz w mojej kuchni pojawiły się racuchy z dodatkiem sody. Błyskawiczne w przygotowaniu, nie wymagają etapu wzrostu ciasta. Mieszamy składniki i ciasto jest gotowe do smażenia. Racuchy na maślance, bardzo delikatne i pulchne szybko wyrastają na patelni, z dodatkiem ulubionych owoców.
30 min