W zeszłym roku rozpoczęła się moja przygoda z przetworami i ku mojemu zaskoczeniu nieźle mi to szło :). W tym roku Kapusta pekińska wyszła lepsza - użyłam octu winnego z białego wina.
Użytkownik kaskamar
w dniu 18.04.2014 21:51 opublikował przepis:
Kolejny wypróbowany przepis Pani Kasi http://www.slodkiefantazje.pl/kremowy-sernik-z-cha%C5%82wa-bia%C5%82a-czekolada-i-polewa-toffi. Dzięki Pani Kasi wszystko udaje się idealnie :)
Użytkownik kaskamar
w dniu 06.04.2014 16:56 opublikował przepis:
Rok rocznie przygotowuję czerwoną paprykę. Jest bardzo smaczna i w przeliczeniu na cenę za słoiczek w sklepie wychodzi dużo, dużo taniej - oczywiście paprykę kupuje kiedy jest najtańsza :)
Użytkownik kaskamar
w dniu 26.03.2014 10:37 opublikował przepis:
Idealny do mięs, wędlin, grillowanych potraw itp. Podbiłam nim serce swojego męża i miałam okazję znaleźć się w dziesiątce laureatów spośród 600 przepisów w konkursie organizowanym przez firmę Jamar.
Użytkownik kaskamar
w dniu 23.03.2014 20:10 skomentował:
Moja przygoda z pieczeniem dopiero sie zaczyna. Patrzyłam teściowej na ręce kiedy robiła biszkopt :). Szybciutko sprawdziłam sama i wyszło pyszne. Mój mąż i teściowe byli zachwyceni smakiem :)