jozefkrusa

jozefkrusa

O mnie:

Gotowanie,pieczenie ciast i przetwory to moja pasja.

Liczba punktów za aktywność
34
Liczba obserwujących
0

Wyślij wiadomość
image-0sxqmgj
Użytkownik jozefkrusa w dniu 07.10.2014 00:09 opublikował przepis :

Węgierkowa dynia

Tak przygotowana dynia i śliwki doskonale nadają się jako przystawka lub dodatek do obiadu. Przepis ,który narodził się rok temu , smakuje wspaniale.

Użytkownik jozefkrusa w dniu 10.10.2013 12:18 opublikował przepis :

Barszcz kwaszony z buraków

Uzyskany kwas można wykorzystać do zakwaszenia barszczu z buraków lub jako znakomity napój.

Dżem z aronii i jabłek
Użytkownik jozefkrusa w dniu 10.10.2013 12:04 opublikował przepis :

Dżem z aronii z jabłkami

Aronia, czyli niekiedy także nazywana czarną jarzębiną, ma cierpkie owoce o ciemnym zabarwieniu.

Dżem z jarzębiny czerwonej
Użytkownik jozefkrusa w dniu 10.10.2013 09:55 opublikował przepis :

Dżem z jarzębiny czerwonej

Dżem z jarzębiny nie należy do zbyt popularnych przetworów, co może dziwić, zważając na jego wyjątkowy smak.Owoce jarzębiny zawierają sporo cukrów, kwasów organicznych, składników mineralnych praz pektyn. Są tak samo bogate w witaminę C, jak owoce cytrusowe.

Drogi użytkowniku, wprowadziliśmy aktualizację w regulaminie, który zacznie obowiązywać od 18.12.2019. Zaktualizowany regulamin znajdziesz tutaj.