super biszkopt robiłam go zawsze i nie ma takiej opcji żeby sie nie udał.
Pysznie i kalorycznie :) sprawdza się na obiad jak i na kolację na gorąco. Robię ją od lat :)
Babka czekoladowa już od dawna gości na naszych stołach, nie może jej zabraknąć przy okazji świąt.
Bardzo smaczne marynowane grzybki do różnego rodzaju potraw i jako dodatek do zimnego bufetu.
IDEALNE MIĘSO NA KAŻĄ OKAZJĘ.
Różyczki te używam do dekoracji tortów
Polewa jest błyszcząca, nie kruszy się podczas krojenia ciasta, wręcz idealna
Długo zwlekałam ze zrobieniem tej chałki gdyż bałam się trochę czy mi się uda. Przepis okazał się banalnie prosty a chałka wyszła idealna.
Ciasto jest NIEZIEMSKIE !!
Świeże, domowe bułeczki, idealne na rodzinne śniadanie
Najlepiej smakuje ze świeżym chlebem posmarowanym masłem. Smak trochę maślany, trochę krówkowy. Polecam.
Tego bobu nie ma się nigdy dość.Ten smak delikatnie drażni podniebienie i zachęca do jedzenia.
Juz od dawna czytalam ,slyszalam o tym sposobie na ciasto na pierogi ,ale jakos sie balam ;) . Tym razem postanowilam sama sie przekonac . Ciasto jest bardzo fajne ,dobrze sie z tym ciastem pracuje ,jest smaczen .Polecam z czystym sumieniem :)
Pyszne, delikatne i mięciutkie ciasto idealne z kubkiem mleka.
Calzone to nic innego jak pizza złożona w kształt pieroga. Nadzienie w środku może być dowolne.Przepis jest na 12 sztuk o średnicy 20-21 cm
Jeden z pysznych sposobów wykorzystania warzyw i mięsa z rosołu :)
Uniwersalne ciasto, które może być z owocami, z serem, z makiem i jako sero-mak. Polewa czekoladowa jest smarowana na gorącym cieście, szybko zastyga, jest elastyczna, nie kruszy się i dobrze się kroi.
Mała podróba miodu pszczelego, ale za to dużo tańsza i świetnie nadająca się do ciast miodowych :)