Carpaccio kojarzy nam się bardziej z pysznym, doskonałej jakości mięskiem. Okazuje się, że może je stworzyć także z buraków. Pierwszy raz zobaczyłem przepis u kuzynki na blogu i jakoś od tamtej pory bardzo często przewijał mi się ten przepis na różnych blogach. Stwierdziłem, że czas spróbować samemu
Użytkownik gotujebochce
w dniu 05.04.2014 00:24 opublikował przepis:
Podczas pobytu jakiś czas temu na basenach termalnych wybraliśmy się do karczmy na romantyczną kolację. Zamówiliśmy sobie jedzonko i zaczęliśmy przeglądać kartę w poszukiwaniu inspiracji na kolejną potrawę na bloga. Jedną z tych inspiracji była własnie sałatka z wątróbką i sosem malinowym.
Użytkownik gotujebochce
w dniu 03.04.2014 05:57 opublikował przepis:
Moja pierwsza potrawa z piersi z kaczki i od razu taka pyszna! Pierwsza potrawa, którą przygotowywałem wspólnie ze swoją połówką. Mało brakowało, a by latały talerze, całe szczęście końcowy efekt powala na kolana.