Studentka IV roku teologi na UAM w Poznaniu. Odkąd tylko pamiętam zawsze lubiłam eksperymenty kulinarne. Umiejętność gotowania odziedziczyłam po babci i mamie.
Przepis dostałam od cioci, która mieszka w Niemczech. Powiedziała, że niemieckie jabłka się do tego jedynie nadają. Nieprawda! Zrobiłam z polskich jabłek wg cioci przepisu. Wyszedł znakomicie!
Użytkownik ewela354087
w dniu 25.07.2012 16:20 opublikował przepis:
Przepis na ogórki w curry, na 8 słoików pół litrowych dostałam od sąsiadki. Wypróbowałam i poczęstowałam koleżankę w ciąży. Zasmakowało jej, więc zaprawiam w tym roku podwójną porcję, żeby się z nią podzielić.
Użytkownik ewela354087
w dniu 19.07.2012 15:41 opublikował przepis:
Surówka ta jest moim eksperymentem kulinarnym. Pierwszy raz zrobiłam ją w tym roku jak tylko na ogródku dostrzegłam zielony koperek. W mojej kuchni liczy się, aby było smacznie i tanio.