Emiś w kuchni

Chełmno

Obserwujących: 0

 
Wiadomość
Użytkownik Emiś w kuchni w dniu 03.09.2017 17:00 opublikował przepis:

Meksykańskie naleśniczki z sosem czosnkowym, posypane ziołami

Delikatne naleśniki z nadzieniem mięsa mielonego, czerwonej fasoli, kukurydzy, z dodatkiem ostrej papryki - polane sosem czosnkowym i posypane ziołami to raj dla miłośników ostrych dań.
Użytkownik Emiś w kuchni w dniu 03.09.2017 16:32 opublikował przepis:

Cukinia faszerowana mięsem mielonym, z kukurydzą, serem i sosem czosnkowym

Delikatna cukinia z mięsem mielonym, pomidorami, kukurydzą, czosnkiem , posypana serem i z dodatkiem sosu czosnkowego to istne niebo w gębie.

To może cię zainteresować