bardzo efektowne - mocno czekoladowe, zawsze pękające po górze - stąd tygrysek. Kiedy chcesz mieć ciasto a 'la sufflet - wyciągnij z piekarnika 10 minut wcześniej.
Użytkownik Dafne
w dniu 24.07.2018 12:41 opublikował przepis:
Dlaczego ratunkowy? Jest pyszny i szybki w przygotowaniu co za tym idzie kiedy przychodzą goście a Ty nie chcesz na stole położyć zwykłych kupnych ciasteczek - lecisz do kuchni i w 15minut jest deser ;)
Użytkownik Dafne
w dniu 23.07.2018 08:12 opublikował przepis:
Nazywam ta pastę pastą kryzysową. Fasola w mojej szufladzie jest zawsze czy to w formie fasoli suszonej czy w puszcze. Kiedy lodówka świeci pustaki sięgam po puszkę fasoli, ulubione przyprawy, do tego cebula która, chyba ma każdy w domu i odrobina oleju. Proste prawda?
Użytkownik Dafne
w dniu 11.07.2018 16:59 opublikował przepis:
Donut’s kokosowe. Paczki pokryte są polewą czekoladową, posypane kokosem, powstałe z mąki kokosowej i jakby tego było mało, również masło zastąpione zostało olejem kokosowym. Efekt? Pyszne, miękkie w środku pączki, chrupiące na zewnątrz, najlepiej smakujące zjedzone jeszcze ciepłe do porannej kawy.
Użytkownik Dafne
w dniu 26.04.2018 15:27 opublikował przepis:
Trufelki czekoladowe to moi faworyci wśród domowych słodyczy jakie możemy przygotować w stosunkowo niewielkim czasie, łącząc jednocześnie frajdę gotowania z zabawą. Są szybkie, efektowne i nieziemsko smaczne.
Użytkownik Dafne
w dniu 10.04.2018 13:38 opublikował przepis: