Surówka z kiszonej kapusty
Kapusta kiszona jest bogatym źródłem witaminy C. Jej spożywanie jest zalecane szczególnie w okresie zimowym, kiedy trudniej dostępne są świeże owoce i warzywa. Jest niskokaloryczna,reguluje pracę układu trawiennego.
Kapusta kiszona jest bogatym źródłem witaminy C. Jej spożywanie jest zalecane szczególnie w okresie zimowym, kiedy trudniej dostępne są świeże owoce i warzywa. Jest niskokaloryczna,reguluje pracę układu trawiennego.
Tę zupę uwielbia cała moja rodzina.
1. Zarejestruj się lub zaloguj na naszej stronie
2. Dodaj przepis, a zyskasz szansę publikacji w naszych magazynach i wygrania 100, 75 zł lub nagrody rzeczowej
Przepisy dnia wybrane przez użytkowników
Zapraszamy do głosowania na PRZEPIS DNIA 25 STYCZNIA 2021(prosimy...
Dodane przez: Magdalena Pomorska
Dzień dobry :) U nas mocno sypie, zobaczymy, co...
Dodane przez: Basia - redaktor
Składamy sobie wzajemnie życzenia :)
Asiu Wszystkiego najlepszego 100 Lat.;) Spóżnione...
Dodane przez: Bożena1960
Basia – redaktor Zadaj pytanie
Magdalena Pomorska - redaktor prowadząca Zadaj pytanie
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: agarybak76
Faworki na krupczatce i jogurcie