REKLAMA
Pyszny soczysty filet z indyka, marynowany w jogurcie naturalnym, z mnóstwem ziół, w postaci siekanego kotleta. Kotlet podany na zielonej sałacie, z ulubionymi dodatkami i dobrym sosem na zimno, z pewnością będzie smakować nawet najmłodszym domownikom.
Chrupkie pieczywo świetnie się sprawdzi jako zamiennik tradycyjnego chleba, ale też jako dodatek do zup typu krem, czy też jako zdrowa przekąska do chrupania.
Pyszna, sycąca, rozgrzewająca i aromatyczna zupa. Idealna na chłodne dni, ale nie tylko.
Zapraszam na smaczny bigos. Przygotowany z kiszonej kapusty z dodatkiem dyni, białej kiełbasy i pomidorów. Polecam do drugiego dania lub z pieczywem.
Takie danie przygotujesz w zaledwie w kilka chwil mogą stać się dodatkiem do drugiego dania lub jako samodzielna przekąska. Ziemniaki wyszły przepyszne z wyraźnym posmakiem boczku i pachnących pieczarek pod serową pierzynką. Uwielbiamy takie pieczone ziemniaczki.
Bardzo smaczne, chrupiące z zewnątrz i mięciutkie w środku. Lekko słodkawe, mocno ziołowe, idealne jako samodzielna przekąska, czy dodatek do dań mięsnych i rybnych.
Smaczne pieczone kotlety przygotowane z mięsa wieprzowego. Polecam na obiad lub do pieczywa.
Pierś kurczaka w szynce dojrzewającej, podana z makaronem w kremowym sosie z serem ricotta. Wspaniałe danie we włoskim stylu, idealne na wyjątkową okazję.
Ostatnio skomentowane
Tradycyjna pasta jajeczna