REKLAMA
Aromatyczny chleb z dodatkiem dużej ilości ziół
Zakochana w Toskanii, kosztuję nadal tamtejsze smaki. Upiekłam chlebek z oliwkami, rozmarynem, ale z dodatkiem soli. Pycha.
Smaczny żurek , który można jeść przez cały rok, ale w święta Wielkanocne jednak smakuje najlepiej.
Bardzo dobry chlebek na zakwasie. Z odrobiną mąki kukurydzianej i zdrowymi, modnymi ostatnio nasionami szałwii hiszpańskiej czyli chia. Polecam wypróbować :)
Kwaskowa i aromatyczna. Jak na pierwsze podejście do tematu - bardzo dobra :)
Pachnący ziołami, pyszny chlebek z niezwykle chrupiącą skórką :) szkoda tylko, że tak szybko znika... :)
Barszcz biały na prawdziwym zakwasie ma wyjątkowy, domowy i świąteczny smak.. ;)
Niezbędny na wigilijnym stole. Tradycyjny, dobrze doprawiony z rozpływającymi się w ustach uszkami.
1. Zarejestruj się lub zaloguj na naszej stronie
2. Dodaj przepis, a zyskasz szansę publikacji w naszych magazynach i wygrania 100zł, 75zł lub nagrody rzeczowej
Dodane przez: mysza75
Matka, żona i kucharka :) a w magazynie i serwisie ekspert, który czuwa nad waszymi przepisami i zdradza kulinarne patenty
Ostatnio skomentowane
Tradycyjna pasta jajeczna