Pasta z makreli z twarogiem

5 (9 ocen)

  • 5 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Coś obłędnego!Musisz koniecznie ją wypróbować .Jest prosta i niedroga.Całość podkręca śmietana i koncentrat pomidorowy.Zajmuję tylko 5 minut.

  • 5 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 250 twarogu
    200 g wędzonej makreli
    3 posiekane drobno ogórki małosolne
    4 łyżki posiekanego szczypiorku
    łyżeczka koncentratu pomidorowego
    30 ml śmietany 30%
    pieprz ,sól
Wystaw ocenę:

5 (9 ocen)

Pasta z makreli z twarogiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki umieść w misce i za pomocą widelca rozgnieć do gładkiej masy,dodaj szczypiorek.Najlepiej smakuje na grzance.Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować