REKLAMA
Koreczki śledziowe nadziane suszoną śliwką w aromatycznej, korzennej zalewie. Świetna przystawka na spotkania okolicznościowe, a także niebanalna propozycja na świąteczny stół. Polecam!
Marynowane jajka w kolorze purpury. Potrawa pod względem smakowym utrzymana w stylu kuchni Dalekiego Wschodu. Pikantne jajka, charakterne i aromatyczne, to świetna propozycja na wielkanocne menu, a także na oryginalną przystawkę nie tylko od święta.
Sałatka obiadowa z kapusty kiszonej z dodatkiem pomidora, jabłka i świeżego ogórka. Smaczna kompozycja składników uzupełniona o koperek, aromatyczne przyprawy i prażone ziarna sezamu. Po prostu pycha!
Pożywna, bezmięsna potrawa z czerwonej kapusty z dodatkiem groszku i kaszy gryczanej. Smak dania podkreślają przyprawy korzenne, aromatyczne zioła oraz mleko kokosowe.
Wegetariański gulasz z młodymi warzywami z dodatkiem grzybów oraz odżywczych orzechów ziemnych, zagęszczony płatkami orkiszowymi z pełnego ziarna. Zdrowa i pożywna potrawa, którą wyśmienicie uzupełniają aromatyczne przyprawy i świeże, pachnące zioła.
Prosta w przygotowaniu jarzynka do obiadu z marchewki z dodatkiem prażonych orzechów włoskich. Potrawa pachnąca aromatycznymi przyprawami z lekką orzeźwiającą nutą mięty.
Potrawa w stylu orientalnym – z makaronu z zupki chińskiej z cebulką szalotką i warzywami, w tym m. in. piklami z aromatycznej zalewy. Jednogarnkowa eksplozja smaku.
Potrawka z kolorowych warzyw i pieczarek z dodatkiem suszonej żurawiny, a także z krakersami z żółtym serem i sezamem – prosto z piekarnika. Potrawa podana w ciekawej formie zachęca do zajadania ze smakiem.
Zupa jarzynowa z soją i jajkiem
Ostatnio skomentowane
Tradycyjna pasta jajeczna