REKLAMA
Twarogowe smarowidło z dodatkiem wędzonej ryby, jabłka i warzyw oraz aromatycznych ziół i charakternych przypraw. Pastę można serwować nie tylko jako dodatek na kanapki – świetnie sprawdzi się jako farsz do różnego rodzaju potraw.
Bardzo prosta w przygotowaniu domowa wędlina, soczysta i smaczna. Pomysł na zaparzanie wędlin jest idealny dla osób, które nie mogą jeść pieczonych czy wędzonych. Kompozycja przypraw sprawia, że mięso jest delikatnie pikantne i ma ładny aromat. Przyprawami możemy się bawić. Możemy dodać kilka goździków, ziaren gorczycy, czy kminek, w zależności od naszej fantazji.
Sałatka z kiszonej kapusty z dodatkiem selera naciowego, jabłka i pora. Do tego charakterny żółty ser, słodkie rodzynki i prażone ziarna słonecznika. Całość świetnie dopełniają prażone nasionka kminku oraz świeże zioła. Sałatka w sam raz do obiadu i nie tylko.
Danie na zimowe dni, rozgrzewające, sycące i bardzo smaczne.
Paprykowe udka są bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu. Polecam.
Klasyka. Pieczony boczek pachnący majerankiem i czosnkiem.
Ostatnio skomentowane
Tradycyjna pasta jajeczna