Cytryny w syropie trzcinowo - waniliowym

4.49 (175 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • Dla 1 osoby

Dodatek do deserów i herbat...

  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • SKŁADNIKI:
    Z PRZEPISU WYCHODZI 1 SŁOICZEK
    2 CYTRYNY
    1 LIMONKA
    1-2 LASKI WANILII
    1 SZKLANKA CUKRU TRZCINOWEGO
    1 SZKLANKA WODY
Wystaw ocenę:

4.49 (175 ocen)

Zobacz również:

Przetwory Syropy

Cytryny w syropie trzcinowo - waniliowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • pokrojone cytryny i wanilia 1. WYKONANIE:
    MYJEMY CYTRYNY I LIMONKĘ - KROIMY W PLASTERKI.
    W RONDELKU ZAGOTOWUJEMY WODĘ Z CUKREM TRZCINOWYM.
    PO ZAGOTOWANIU WODY WRZUCAMY CYTRYNY I LIMONKĘ ORAZ PRZEKROJONĄ LASKĘ WANILII - ZAGOTOWAĆ NA WOLNYM OGNIU PRZEZ OKOŁO 3-5 MINUT.
    NASTĘPNIE PRZELAĆ DO SŁOICZKA I ZAKRĘCIĆ
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cukier trzcinowy Limonka Owoce Wanilia Cytryna

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować