REKLAMA
Chlebek dyniowy wychodzi bardzo puszysty i wilgotny długo utrzymuje swą świeżość, jest tak pyszny że zjedliśmy je jeszcze ciepłego z masełkiem i konfiturą. Serdecznie polecam, przepis dostałam od sąsiadki.
Piękna puszysta chałka dyniowo maślana pięknie wyrośnięta o mocno żółtej barwie. Ja do swojej chałki użyłam dyni hokaido. Idealna na kolację z kubkiem mleka, uwielbiam pieczywa na słodko. Przepis mam od koleżanki.
1. Zarejestruj się lub zaloguj na naszej stronie
2. Dodaj przepis, a zyskasz szansę publikacji w naszych magazynach i wygrania 100zł, 75zł lub nagrody rzeczowej
Dodane przez: mysza75
Matka, żona i kucharka :) a w magazynie i serwisie ekspert, który czuwa nad waszymi przepisami i zdradza kulinarne patenty
Ostatnio skomentowane
Orange espresso - kawa z sokiem pomarańczowym, tonikiem i kostkami lodu