REKLAMA
Polecam dzisiaj kaszankę po normandzku, kaszanka bardzo smaczna, prosta w przygotowaniu i na pewno zaskoczy swoim smakiem domowników.
To stare dobre czasy skłaniają mnie to tego, aby wracać do takich smaków. Tata swjego czasu był rzeźnikiem, mięsa i podrobów w domu nie brakowało. Dobry wyrób jadaliśmy codziennie, dziś trudno taki dostać.
Bardzo smaczna propozycja na zrazy wołowe do których można wsadzić wszystko, co lubimy dla naszej rodziny.
Pomysł na jajka sadzone, podane w bardzo oryginalnej i ciekawej formie. Danie smakuje na ciepło i na zimno. Świetna propozycja na śniadanie, kolację, przystawkę, a nawet jako dodatek do obiadu zamiast mięsa.
Z powodzeniem zastąpi tradycyjny pasztet.
Tradycyjnie przepis ze starego czasopisma
Ostatnio skomentowane
Domowa woda smakowa arbuzowo - cytrynowa