REKLAMA
Bardzo smaczna domowa kiełbasa z różnych rodzajów mięsa i sprawdzonych przypraw, do kiełbasy nie dodawałam żadnego boczku dzięki temu wyszła krucha i mięsna. Kiełbasa była wędzona w drzewie owocowym czereśnia, dzięki niemu nabrała tak pięknego kolorku. Od lat robimy swoje wyroby, jest to nasza rodzinna tradycja. Kiełbasa idealna jest na świeżo jak również gotowana na gorąco.
Ostatnio wpadłam w szał i robię tylko swoje wyroby mięsne, zakupiłam maszynkę masarską jelita i działam w kuchni. Kiełbasa wyszła najlepsza jaką kiedykolwiek jedliśmy nie za sucha ale też nie za tłusta, taka idealna nada się na kanapkę, na gorąco, na grilla. Bardzo przepyszna, zwarta co widać na zdjęciach, polecam serdecznie.
Soczysta, krucha i przepyszna jest karkówka w sosie jogurtowym. Nic więcej poza przepisem nie powiem :)
Obie propozycje to prawdziwy konkret dla fanów mięsa z rusztu. Są aromatyczne, soczyste i przede wszystkim bardzo smaczne.
Karkówka jest bardzo soczysta i aromatyczna.Na grilla jeszcze za zimno więc postanowiłam zrobić ją na patelni grillowej.
Karkówkę przyrządziłam na szybki obiad, wyszła bardzo smaczna i soczysta. Podałam ją z opiekanymi ziemniakami i surówką.
Ostatnio skomentowane
Domowa woda smakowa arbuzowo - cytrynowa