Jajka pająki

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Przekąski na Halloween :)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka
    1 łyżka tuńczyka z puszki
    1 ogórek konserwowy
    2 łyżki jogurtu naturlanego
    sól, pieprz
    garść czarnych oliwek
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Jajka faszerowane Przekąski

Jajka pająki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • przekąski na Halloween 1. Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka do miseczki, rozgnieść widelcem. Do żółtek dodać tuńczyka, drobno pokrojonego ogórka, wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Farsz nałożyć do połówek jajek, a z oliwek ułożyć na wierzchu pajączki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Oliwki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować