REKLAMA
Twarogowe smarowidło z dodatkiem wędzonej ryby, jabłka i warzyw oraz aromatycznych ziół i charakternych przypraw. Pastę można serwować nie tylko jako dodatek na kanapki – świetnie sprawdzi się jako farsz do różnego rodzaju potraw.
Idealny tradycyjny domowy zakwas buraczany nie zbędny dla anemików oraz osób zmęczonych i osłabionych. Wzmacnia krew oraz ma mnóstwo witamin. Można go długo przechowywać w lodówce nawet kilka tygodni. Idealny bezpośrednio do picia lub na Wigilijny barszczyk.
Zakwas zawsze robiłam na święta jednak już jest w moim domu na codzień ze wzgledu na wiele właściwości zdrowotnych .
1. Zarejestruj się lub zaloguj na naszej stronie
2. Dodaj przepis, a zyskasz szansę publikacji w naszych magazynach i wygrania 100zł, 75zł lub nagrody rzeczowej
Dodane przez: mysza75
Matka, żona i kucharka :) a w magazynie i serwisie ekspert, który czuwa nad waszymi przepisami i zdradza kulinarne patenty
Ostatnio skomentowane
Tradycyjna pasta jajeczna