Choinka z groszku ptysiowego

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Piękna i smaczna, ozdoba Świątecznego stołu Bożonarodzeniowego jadalna choinka z groszku ptysiowego z dodatkiem kandyzowanej papai. Skromna ale jaka urocza ucieszy nie jedno oko, bardzo szybko się ją robi, przepis mojego autorstwa :)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 100 g groszku ptysiowego
    łyżka kandyzowanej papai
    stożek styropianowy
    wykałaczki
    kokardka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery Ptysie Choinki Przekąski

Choinka z groszku ptysiowego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • . 1. Przyszykować stożek oraz groszek ptysiowy. Wykałaczki przecinamy na pół.
  • . 2. Od dołu stożka wbijamy połówki wykałaczki i nabijamy groszki ptysiowe jeden obok drugiego.
  • . 3. Między przestrzenie wpychamy kandyzowaną papaje. Przypinamy kokardkę.
    Gotowe!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Groszek Groszek ptysiowy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować