REKLAMA
najprostsza i najbardziej zaskakujaca smakowo potrawa ... tyle smaków i zapachów w rożkach z chleba tostowego .. tak właśnie z chleba ...
Super propozycja na śniadanie .Bardzo sycące danie i łosoś w panierce, jest wyraźnie wyczuwalny.
Chleb bez konserwantów ,jasny i pszenny. Pyszny i zdrowszy od kupnego. Idealny do kanapek.
Przepis wzięłam ze starej książki kucharskiej mojej mamy. Są słodkie i pyszne :)
Pyszne danie obiadowe lub kolacyjne za grosze, z tego co akurat w domu nam zbywa.
Domowy obiad to idealne wspomnienie z dzieciństwa. Klopsiki z kapustą,ryż z kurkumą oprószony tartym parmezanem, smażone pieczarki,ogórki konserwowe i brokuły to skarbnica witamin.Na zdrowie!
Świeżo upieczony wspaniale smakuje z masłem, dżemem lub żółtym serem. Na drugi dzień świetnie nadaje się na tosty.
Chleb ma miękki i lekko wilgotny środek. Pięknie pachnie prażonym sezamem i jest bardzo smaczny.
Piekę ten chlebek już od dobrych kilku miesięcy, a ciągle nie pamiętałam aby wstawić przepis, a wart jest on uwagi gdyż to jeden z lepszych przepisów na chleb tostowy. Chlebek jest mięciutki, wilgotny, sprężysty nawet po odmrożeniu (zawsze po upieczeniu i wystudzeniu, zamrażam część chleba) Polecam Wam z całego serducha ten przepis :)
Ostatnio skomentowane
Bigos z cukinii