REKLAMA
Pyszna konfitura owocowa z jarzębiny z dodatkiem ostrych przypraw. Doskonała do mięsa.
Gotowanie od zawsze jest moim hobby. I zawsze lubię wiedzieć, co mam na talerzu.
Meksykańskie smaki w każdym domu :)
Kotlety nadziewane orzechową fetą to jedno z moich ulubionych (ostatnimi czasy) dań. Najbardziej smakują mi na zimno, pokrojone na kanapkę, ale sprawdzą się też w sosie z makaronem. Jeżeli masz dość zwykłych mielonych, "podrasuj" je moim sposobem :).
Wbrew pozorom zrobienie ich nie zajęło mi wcale dużo czasu ;)
Naleśniki z mąki orkiszowej razowej nadziałam pikantnym farszem z mięsa i cukini z dodatkiem chilli. Po zapieczeniu na górze dzięki kremowi i mozzarelli tworzy się przyjemnie chrupiący wierzch a naleśniki pozostają puchate i lekko nasączone sosem, który powstaje z farszu.
Ostatnio skomentowane
Boczek pieczony-rolowany