REKLAMA
Tort urodzinowy, mocno pomarańczowy. Z kremem pomarańczowym, wkładką i dekoracją też pomarańczową. Tort zrobiłam na urodziny zięcia, wszystkim bardzo smakował.
Owoce w galaretce , schowane pod masą śmietankową i malinową, na spodzie z herbatników. Całość efektownie wygląda i pysznie smakuje :)
Tort to pojemnik bezowy na krem. Składa się z dwóch pierścieni bezowych, położonych na blat bezowy.Nadziany kremem z mascarpone z borówką amerykańską. Przykryty blatem bezowym w kratce i udekorowany. Tylko wykonanie tortu podpatrzyłam w książce :100 Najsłynniejszych Wypieków Świata. Beza, krem i dekoracja to moja inspiracja.
Słodkie, chrupiące bezy przełożone lekkim kremem cytrynowym, którego kwaśny smak równoważy słodycz i świetnie smakuje z borówką amerykańską. Pyszny deser na lato ;)
Ostatnio skomentowane
Sernik bez spodu z borówkami i galaretką