Zupa z serków topionych

0 (0 ocen)

  • 30 min

Dostałam przepis od koleżanki

  • 30 min

Składniki:

  • Składniki;

    3l.wody
    3 serki topione ziołowe
    1 groszek konserwowy
    4 marchewki
    2 kostki rosołowe
    0.5 kg. mięsa mielonego
    1 łyżeczka oregano pod koniec gotowania

Zupa z serków topionych - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wykonanie

    Marcewkę pokroić w kostkę ,gotujemy na kostce rosołowej ,póżniej kotleciki
    małe podsmażone a następnie groszek.Serki roztrzepujemy
    z gorącą zupą dodać sół i pieprz do smaku a na koniec oregano.
    Na koniec dodać łyżkę mąki i łyżkę śmietany.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy