Zupa serowo-pieczarkowa

  • wyświetlono: 1023 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Taka zupa jest bardzo smaczna i prosta w wykonaniu.

61963563_397860634159908_6137719247662481408_n
  • 90min

Składniki

2 l wody
0,5 kg pieczarek
4 serki pieczarkowe
natka pietruszki
koperek
2 kostki rosołowe

Sposób przygotowania przepisu:

Zupa serowo-pieczarkowa

  • 1. Wodę gotujemy. Pieczarki obieramy, kroimy w plastry, pietruszkę i koperek siekamy.
  • 2. Do gotującej się wody wrzucamy kostki. Po chwili wrzucamy po kawałeczku serki, co chwila mieszając.
  • 3. Gdy serki są już prawie rozpuszczone wrzucamy pieczarki, pietruszkę i koperek. Gotujemy, aż pieczarki będą miękkie.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

pieczarkizupaserki

Komentarze

Podobne przepisy

Zupa pieczarkowa

Dodane przez: kuchenny świat

Zupa pieczarkowa

Pyszna, aromatyczna i pożywna zupa...

Zupa

Dodane przez: JulkaTomeczek

Zupa pieczarkowa

Czasem robię zupę na rosole z poprzedniego...

Pieczarkowa

Dodane przez: Justyna1194

Zupa pieczarkowa

Uwielbiamy zupy. A koperek świetnie...

Pieczarkowa

Dodane przez: Paula25

Zupa pieczarkowa

Pyszna, kremowa zupa pieczarkowa.

Zupa serowa

Dodane przez: alaaa

Zupa serowa

Mam dla was kolejną szybką do przygotowania...

Zupa pieczarkowa z makaronem

Dodane przez: PolskaGotuje

Zupa pieczarkowa z makaronem

Smaczna i szybka do przygotowania.

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE