Zupa serowo-jarzynowa

0 (0 ocen)

  • Łatwy

Zupa jarzynowa wzbogacona o smak serka topionego

  • Łatwy

Składniki:

  • - mieszanka warzyw: 1 sztuka
    - kostki rosołowe: 2 sztuki
    - serek topiony śmietankowy: 150 gramów
    - zielony koperek: 1 łyżka
    - śmietana 18% do zup i sosów: 3 łyżki
    - sól,pieprz: 2 szczypty

Zupa serowo-jarzynowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Nastawiamy wodę i wsypujemy warzywa.Zagotowujemy,wkładamy kostki rosołowe i pokrojony w kosteczke serek.Gotujemy na wolnym ogniu az warzywa będą miękkie.

    Doprawiamy do smaku.Wlewamy smietane i wsypujemy posiekany koperek.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy