Zupa serowo-jarzynowa

  • wyświetlono: 277 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Zupa jarzynowa wzbogacona o smak serka topionego

PolskaGotuje
  • Łatwy

Składniki

- mieszanka warzyw: 1 sztuka
- kostki rosołowe: 2 sztuki
- serek topiony śmietankowy: 150 gramów
- zielony koperek: 1 łyżka
- śmietana 18% do zup i sosów: 3 łyżki
- sól,pieprz: 2 szczypty

Sposób przygotowania przepisu:

Zupa serowo-jarzynowa

  • 1. Nastawiamy wodę i wsypujemy warzywa.Zagotowujemy,wkładamy kostki rosołowe i pokrojony w kosteczke serek.Gotujemy na wolnym ogniu az warzywa będą miękkie.

    Doprawiamy do smaku.Wlewamy smietane i wsypujemy posiekany koperek.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

latozupawiosnawegetariańskiekuchnia polskakonkurs2010dr

Komentarze

Podobne przepisy

Zupa jarzynowa z fasolki szparagowej

Dodane przez: Goszka

Zupa jarzynowa z fasolki szparagowej

Na straganach można jeszcze dostać...

zupa jarzynowa

Dodane przez: Klaudia0318

Zupa jarzynowa

Uwielbiam tę zupę. Ma dużo witamin.

zupa krem jarzynowa

Dodane przez: beciiaaa

Zupa krem jarzynowy

Taka zupa krem to hit na chłodne...

Zupa jarzynowa z kluskami

Dodane przez: Marcia66

Zupa jarzynowa z kluskami

Ekspresowa zupa z pysznymi kluskami

Szybka zupa jarzynowa

Dodane przez: AnetaJ

Szybka zupa jarzynowa

Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa....

Dodane przez: Karioka

ZUPA WIOSENNA - JARZYNOWA

Pachnąca, pełna witamin pożywna...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE