REKLAMA
Pomidorowa zupa obfitości. Wśród składników znajdują się m. in. kalafior, soja i dynia. Potrawa o bogatym aromacie, z przyjemną śmietankową nutą. Zupa najlepiej smakuje podana z makaronem.
(średnia 0 z 0 głosów)
Porady
Do przygotowania potrawy użyłam czubrycy w formie gotowej mieszanki ziołowej o następującym składzie - cząber górski 40%, oregano, lubczyk, czosnek, natka pietruszki (w różnych proporcjach).
Potrawa niebanalna, wyrazista w smaku i do tego pożywna. Zupa z dużą ilością warzyw oraz dodatkiem pieczarek i suszonych pomidorów dla smaku, a także garścią bakalii i delikatną śmietankową nutą. Potrawę uzupełniają treściwe kluski kładzione aromatyzowane kminkiem.
Zupa krem z pomidorów malinowych z dodatkiem buraczka, który intensyfikuje piękny kolor potrawy, ale i wzbogaca jej smak. Niesamowity aromat zupa zyskuje także dzięki garści świeżego lubczyku. Polecam!
Z klopsikami, ryżem i warzywami stanowi pożywny, kompletny obiad :)
Zupa pomidorowa w wersji na bogato – m. in. z ryżem i ziemniakami. Szczególnego charakteru potrawa nabiera dzięki dodatkowi korniszonów oraz suszonych grzybów. Bardzo pożywna i wyjątkowo smaczna. Polecam!
Komentarze