
Dodane przez: agus11013
Ten krem przypomina o sobie jesienią i przez całą zimę jest bardzo częstym gościem na moim stole. Doskonale sprawdza się też jako danie do przygotowania w ramach "czyszczenia lodówki" - można wrzucić do niego praktycznie wszystko i za każdym razem cieszyć się nieco innym smakiem. Idealnie aksamitny, sycący, aromatyczny i rozgrzewający, a do tego łatwy w przygotowaniu i pełen witamin - jednym słowem obiad idealny!
www.veganol.blogspot.com
Zupa krem z soczewicy, dyni i batatów z kurkumą i imbirem
Porady
Krem smakuje wyśmienicie solo, posypany pestkami dyni i słonecznika lub z grzankami, a moim faworytem jest wersja z ryżem jaśminowym.
Dodane przez: Paulina11.03
Bardzo pożywna zupa w kolorze babiego...
Dodane przez: sweet-amelia
Nie jestem fanką zup, ale ta zdecydowanie...
Dodane przez: beciiaaa
Przepis posiadam już od bardzo...
Komentarze