Żółty dip z curry

4.48 (197 ocen)

do dań z grilla

Składniki:

  • 1 mały jogurt naturalny
    2 łyżki majonezu
    1 średnia czerwona cebula
    1 łyżeczka curry
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.48 (197 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Sosy

Żółty dip z curry - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę pokroić w drobną kostkę, posypać curry i zeszklić na małej ilości oleju. Kiedy cebula przestygnie wymieszać wszystkie składniki sosu i odstawić do lodówki na przynajmniej godzinę. Sos idealnie pasuje do burgerów i innych dań z grilla. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować