Zielony sos do jajek

5 (155 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Doskonała przystawka na świąteczne śniadanie.

Składniki:

  • ogórek
    mały słoik majonezu
    pęczek szczypiorku
    50 ml śmietany homogenizowanej
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (155 ocen)

Zobacz również:

Sosy Majonez

Zielony sos do jajek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczypiorek myjemy, osuszamy i siekamy. Ogórka obieramy i ścieramy na
    tarce o dużych oczkach.
  • 2. Majonez mieszamy ze śmietaną, szczypiorkiem i ogórkiem. Doprawiamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Ogórek

Notka redakcyjna

PP_04-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować