Żeberka w miodzie

4.5 (152 ocen)

  • 2 godz.

Żeberka wprost rozpływają się w ustach. Są bardzo mięciutkie

  • 2 godz.

Składniki:

  • 2 KG ŻEBEREK WIEPRZOWYCH
    3-4 CEBULE
    3 ŁYŻKI MIODU
    2 BUTELKI KETCHUPU ,,PUDLISZKI"/WAŻNE!!!!/
Wystaw ocenę:

4.5 (152 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Żeberka w miodzie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. ŻEBERKA POSOLIĆ, PODSMAŻYĆ NA PATELNI DO ZRUMIENIENIA.NA TŁUSZCZU POZOSTAŁYM PO MIĘSIE ZESZKLIĆ LEKKO CEBULE.MIÓD WYMIESZAĆ Z KETCHUPEM. ŻEBERKA WYŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO,NA NIE POŁOŻYĆ CEBULE I CAŁOŚĆ ZALAĆ KETCHUPEM Z MIODEM.PIEC OK.1,5 GODZ.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować