Żeberka w kminku z cebulką

4.47 (170 ocen)

  • 40 min

Cudowny zapach duszonego kminku i cebulki rozchodzący się po całym domu kusi do wypróbowania potrawy.

  • 40 min

Składniki:

  • 60 dag żeberek mięsnych
    2 duże cebule
    1 łyżka kaminku
    wegeta
    olej
Wystaw ocenę:

4.47 (170 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Żeberka w kminku z cebulką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Żeberka pokroić na mniejsze kawałki, oprószyć wegetą.
  • 2. Podsmażyć na oleju na rumiano z obu stron ok 15 min.
  • 3. Przełożyć do większego garnka, dodać pokrojoną w piórka cebulkę i kminek.
  • 4. Dusić pod przykryciem do miękkości ok 30 min.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować