ŻEBERKA NADZIEWANE SEREM

4.99 (162 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Przepis dnia

Pyszne panierowane żeberka nadziewane serem żółtym

Składniki:

  • 4 żeberka
    4 grube paski sera żółtego
    majonez
    1 szkl.bułki tartej
    1 szkl.zmielonych czipsów
    sól
    papryka słodka
Wystaw ocenę:

4.99 (162 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Majonez Ser

Żeberka nadziewane serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • zeberka 1. Żeberka kroimy,gotujemy z dodatkiem soli,najlepiej z warzywami , tak jak na zupkę.Gdy beda miekkie wyjmujemy z wywaru,wyjmujemy kości a w miejsce kości wkładamy ser żółty.Opruszamy przyprawami,obtaczamy w majonezie i panierce z bulki tartej i czipsów ,smazymy na mocno rozgrzanym oleju.

Porady

Z wywaru można zrobić zupkę np.pomidorową i mamy obiadek z dwóch dań:))) Jeśli ktoś nie lubi takiej panierki ,może żeberka panierowac tak jak schabowe,czyli w jajku i bulce tartej:))

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Ser żółty Żeberka

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_07-2013

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować