pasta z makreli wędzonej z olejem rzepakowym

4.51 (200 ocen)

pasta najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem, jest zdrowa i pyszna.........SMACZNEGO!!!

Składniki:

  • świeża makrela wędzona 1 średnia sztuka, ogórek kiszony 1 sztuka większy, cebula 1 większa sztuka, olej rzepakowy 150 ml, pieprz czarny świeżo mielony 3/4 łyżeczki, szczypiorek 1/2 pęczka
Wystaw ocenę:

4.51 (200 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z makreli

Pasta z makreli wędzonej z olejem rzepakowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • etap 1. cebulę i kiszony ogórek drobno pokroić w kostkę, wsypać do miski, wlać olej rzepakowy..................
    makrelę dokładnie obrać z ości w dać do miski, wsypać pieprz mielony.................

    widelcem dokładnie wszystko połączyć, schować do lodówki na 30 minut, aby smaki się przegryzły, przed podaniem posypać szczypiorkiem................
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela wędzona

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować