ZAPIEKANY KALAFIOR DOSKONAŁY DO DAŃ Z GRILLA

0 (0 ocen)

  • 30 min

ZWYKŁY KALAFIOR KTÓRYM ZASKOCZYŁAM ZNAJOMYCH PODAJĄC GO Z SZASZŁYKAMI Z GRILLA

  • 30 min

Składniki:

  • JEDEN KALAFIOR, OLIWKA Z OLIWEK, SÓL, PIEPRZ, ODROBINA OSTREJ PAPRYKI

Zapiekany kalafior doskonały do dań z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. KALAFIORA MYJEMY I DZIELIMY NA KAWAŁKI. KŁADZIEMY NA BLASZE WYŁOŻONEJ PAPIEREM. POSYPUJEMY SOLĄ, PIEPRZEM I OSTRĄ PAPRYKA W ZALEŻNOŚCI OD UPODOBAŃ. NASTĘPNIE POLEWAMY OLIWKĄ WSZYSTKO RAZEM MIESZAMY RĘKAMI. WSTAWIAMY DO PIEKARNIKA NA 25-30MIN TEMPERATURA 180S

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy