zapiekany camembert z kindziukiem i rukolą

0 (0 ocen)

  • 20 min

Pyszny propozycja na śniadanie lub kolację

  • 20 min

Składniki:

  • 2 porcje:

    2 okrągłe serki camembert
    70 g kindziuka
    kilka liści rukoli
    świeża papryczka chili

    2 bułeczki

Zapiekany camembert z kindziukiem i rukolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z serków odcinamy wierzch.
  • 2. Następnie serki wkładamy do kokilek.
  • 3. Na serkach układamy cienko pokrojoną kiełbasę oraz kawałki papryczki chili.
  • 4. Zapiekamy w 180 stopniach C około 15-20 minut, aż serek stanie się płynny.
  • 5. Serek podajemy z liśćmi rukoli oraz świeżą bułeczką.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy