Zapiekanka warzywna z patelni

0 (0 ocen)

Jeśli wykorzystamy ziemniaki i fasolkę z poprzedniego obiadu, to danie przygotujemy błyskawicznie :)

Składniki:

  • 3-4 ziemniaki
    20 dkg fasolki szparagowej
    1 laska kiełbasy
    1 cebula
    1 papryka
    kawałek białej kapusty
    10 dkg sera żółtego
    sól, pieprz
    słodka papryka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Zapiekanki

Zapiekanka warzywna z patelni - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ziemniaki i fasolkę ugotować. Cebulę i kiełbasę pokroić i podsmażyć na rozgrzanej patelni. Dodać poszatkowaną kapustę i pokrojoną w kostkę paprykę, podlać wodą i smażyć około 10 minut aż woda odparuje. Na koniec dodać pokrojone ziemniak i fasolkę i podsmażyć. Całość przełożyć na talerz i posypać startym serem i słodką papryką. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasolka szparagowa Kiełbasa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować