Zapiekana papryka z fetą

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Bardzo zdrowa i smaczna przekąska.

  • 10 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 papryka
    10 dag. sera feta
    15 dag. sera białego
    2 łyżki śmietany
    1 cebula
    2 ząbki czosnku
    1 łyżka posiekanej natki pietruszki
    1 łyżka suszonego czosnku niedźwiedziego
    pieprz do smaku
    oliwki
    naczynie do zapiekania
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przekąski Ser

Zapiekana papryka z fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • jk 1. Paprykę myję, kroję na pół, wyjmuję środki. Sery ucieram dodaje śmietanę, pokrojoną cebulę, posiekany czosnek, natkę pietruszki, czosnek niedźwiedzi, doprawiam pieprzem.
  • jk 2. Masą napełniam papryki, piekę 30 minut w temp. 180 stopni. Podaje posypane pokrojonymi oliwkami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Oliwki Papryka Sery

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować