Zalewa octowa do ryb

4.5 (171 ocen)

Przepis na zalewę do ryb, wystarczy usmażyć opanierowane ryby, ułożyć w garnku i zalać zalewą, pycha.

Składniki:

  • 4 szklanki wody
    3/4 szklanki octu
    6 płaskich łyżeczek soli
    5 płaskich łyżeczek cukru
    1 płaska łyżeczka magii
    4 ziela angielskie
    1-2 listki laurowe
Wystaw ocenę:

4.5 (171 ocen)

Zobacz również:

Przetwory Ryba

Zalewa octowa do ryb - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki zagotować, ostudzić, zalać ryby.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ocet Ryby Zalewa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować