Zalewa do smażonych ryb

  • wyświetlono: 238 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

robie ja bardzo czesto

natalia

Składniki

1 szklanka octu
3 szklanki wody
2 cebule
sól
cukier
ziele angielskie
liść laurowy
pieprz ziarnisty
gorczyca

Sposób przygotowania przepisu:

Zalewa do smażonych ryb

  • 1. Do przednio usmażonych ryb robimy zalewę -
    obieramy cebule i kroimy w paski. Wlewamy wodę i wszystko razem gotujemy. Zalewa musi być zimna do ryb! Przyprawiamy według uznania.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzu

Komentarze

Podobne przepisy

gotowe

Dodane przez: ziutula

gulasz z indyka z warzywami

gulasz smakuje z ryżem, ziemniakami,...

image-0ntl3gf

Dodane przez: Mniam1

Pieczeń z selerem korzeniowym otulona boczkiem

Wieprzowe mięso mielone z dodatkiem...

Mielone zapiekane z pomidorami i mozzarellą

Dodane przez: szynszyla

Mielone zapiekane z pomidorami i mozzarellą

Pyszne danie na obiad.

Czarny ryż zapiekany z kurczakiem i suszonymi pomidorami

Dodane przez: sammakko

Czarny ryż zapiekany z kurczakiem i suszonymi...

Szybka i smaczna zapiekanka w czarnym...

image-1kpphuy

Dodane przez: JulkaTomeczek

Karkówka gotowana

Jest niezwykle miękka i soczysta...

image-1kmwn0q

Dodane przez: JulkaTomeczek

Śledzie z fasolą i rodzynkami

Śledzie świetnie sprawdzają się...