Zalewa do smażonych ryb

  • wyświetlono: 259 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

robie ja bardzo czesto

natalia

Składniki

1 szklanka octu
3 szklanki wody
2 cebule
sól
cukier
ziele angielskie
liść laurowy
pieprz ziarnisty
gorczyca

Sposób przygotowania przepisu:

Zalewa do smażonych ryb

  • 1. Do przednio usmażonych ryb robimy zalewę -
    obieramy cebule i kroimy w paski. Wlewamy wodę i wszystko razem gotujemy. Zalewa musi być zimna do ryb! Przyprawiamy według uznania.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzu
 

Komentarze

Podobne przepisy

Udka duszone w pomidorach z mozzarellą

Dodane przez: beciiaaa

Udka duszone w pomidorach z mozzarellą

Bardzo smaczne, sycące danie które...

Aromatyczne udka z ziemniakami i pieczarkami pieczone w rękawie

Dodane przez: beciiaaa

Aromatyczne udka z ziemniakami i pieczarkami...

Pyszne i niedrogie danie obiadowe....

Dynia piżmowa faszerowana kurczakiem, pieczarkami i papryką

Dodane przez: beciiaaa

Dynia piżmowa faszerowana kurczakiem, pieczarkami...

Nadziewana i zapiekana dynia to...

Udka pieczone z ryżem w pomidorach

Dodane przez: beciiaaa

Udka pieczone z ryżem w pomidorach

Bardzo smaczne, sycące danie które...

Gulasz z Mortadeli

Dodane przez: buciol78

Gulasz z Mortadeli

W kilka chwil,za kilka złotych,w...

RUSKIE RURKI

Dodane przez: rena123

RUSKIE RURKI

Prawie jak ruskie pierogi :)