Zalewa do smażonych ryb

  • wyświetlono: 273 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

robie ja bardzo czesto

natalia

Składniki

1 szklanka octu
3 szklanki wody
2 cebule
sól
cukier
ziele angielskie
liść laurowy
pieprz ziarnisty
gorczyca

Sposób przygotowania przepisu:

Zalewa do smażonych ryb

  • 1. Do przednio usmażonych ryb robimy zalewę -
    obieramy cebule i kroimy w paski. Wlewamy wodę i wszystko razem gotujemy. Zalewa musi być zimna do ryb! Przyprawiamy według uznania.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzu

Komentarze

Podobne przepisy

Szpinak do obiadu

Dodane przez: RedakcjaPP

Szpinak do obiadu

Taki szpinak podaję do młodych...

kiełbasa do słoików

Dodane przez: Beata12

Kiełbasa do słoików

Pyszna kiełbaska do chleba

Ziemniaki do obiadu inaczej

Dodane przez: Gregorhspeed

Ziemniaki do obiadu inaczej

Trochę inna wersja ziemniaków do...

image-147vixg

Dodane przez: Sliczna6

Kotlety do hamburgerów

Smaczne wołowe kotlety do hamburgerów...

farsz na krokiety

Dodane przez: Beata12

Farsz do krokietów

Bardzo dobry i prosty w wykonaniu...

Kociołek do syta

Dodane przez: RedakcjaPP

Kociołek do syta

Gotuję dla 5 osób. Kociołek do...