Zajączki - jajka gotowane

4.5 (163 ocen)

Dekoracja Wielkanocnego stołu

Składniki:

  • jajka ugotowane na twardo
    serwetki
    tasiemka
    marker permanentny
Wystaw ocenę:

4.5 (163 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki

Zajączki - jajka gotowane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Zajączki 1. Serwetki złożyć tak,aby powstał długi pasek i owinąć nią jajko.
  • Zajączki 2. Górę związać ozdobną wstążką i uformować uszy.
  • Zające 3. Buźki zajączków pomalować markerem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować