Z czarnej rzepy

4.5 (163 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Gdy zrobiłam ją pierwszy raz, nie sądziłam, że tak wszystkim zasmakuje.

Składniki:

  • ● główka kapusty pekińskiej
    ● 4 małe czarne rzepy
    ● marchewka
    ● kilka gałązek natki pietruszki
    ● biała część pora
    ● kilka łyżek majonezu
    ● sól
    ● pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (163 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Z czarnej rzepy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę szatkujemy. Marchewkę i rzepę ścieramy na tarce o dużych oczkach. Jedną gałązkę natki odkładamy, resztę siekamy. Pora kroimy w krążki.
  • 2. Warzywa mieszamy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzepa

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_04-2012

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować