Wybuchowa surówka z kiszonej kapusty

4.5 (189 ocen)

  • 15 min

Polecam Wam dzisiaj bardzo innowacyjną i wybuchową surówkę z kiszonej kapusty z dodatkiem owocu granatu. W ten sposób i ładnie wygląda, i i dobrze smakuje.

  • 15 min

Składniki:

  • • 500 g kiszonej kapusty
    • 1 marchewka
    • 2 jabłka
    • 1 mały granat
    • sól, pieprz do smaku
    • 5 łyżek oliwy
Wystaw ocenę:

4.5 (189 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona

Wybuchowa surówka z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. • Kapustę mocno odcisnąć z soku i pokroić.
    • Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
    • Jabłka ze skórką również zetrzeć na grubej tarce.
    • Wyłuskać z owocu granatu nasiona.
    • Połączyć kapustę z marchewką, jabłkiem i granatem.
    • Doprawić solą, pieprzem i wymieszać z oliwą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować