wiosenny ser ze szczypiorkiem i koperkiem

0 (0 ocen)

idealny na niedzielne rodzinne śniadanie. bardzo go lubimy :)

Składniki:

  • kostka białego sera 20 dkg (chudy lub półtłusty)
    pęczek szczypiorku
    pęczek koperku
    3 kopiaste łyżki śmietany homogenizowanej 12% (oczywiście jak ktoś lubi to inną)
    sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Kanapki Ser

Wiosenny ser ze szczypiorkiem i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. koperek i szczypiorek drobno pokroić i połączyć z serem i śmietaną. osolić wg smaku. jeść taki świeżo zrobiony bo najlepiej smakuje ale można przechowywać w lodówce.
    smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper Sery Śmietana Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować