Wiosenna ze szczypiorkiem

0 (0 ocen)

  • 15 min

tęskniąc za kolorową wiosną polecam wersję jajecznicy z szczypiorkiem, cebulką i kiełbaską w paseczkach z serka topionego ;)

  • 15 min

Składniki:

  • 2 jajka
    ¼ pęczka szczypiorku
    ½ cebuli
    ½ kiełbaski śląskiej
    1 plasterek sera tostowego
    Masło margaryna ( ok 1 łyż )
    Sól i pieprz

Wiosenna ze szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Zasmażamy na niewielkiej ilości tłuszczu kiełbaskę pokrojoną w plastry, szklimy cebulkę. Wbijamy jajka doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy na patelni dodając posiekany szczypiorek. Gotową jajecznicę przekładamy na talerz i dekorujemy serkiem ;)
    Smacznego!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy