Brak pomysłu na obiad, śniadanie czy kolację? Zdarza się. Też tak czasami mam. Dlatego dzisiaj przychodzę do Was z pyszną propozycją, która doskonale sprawdzi się i na śniadanie i na kolację, jak i również na obiad. Od tygodnia miałam puszkę tuńczyka w lodówce i tak myślałam co z niego przyrządzić. Dzisiaj wpadł mi super pomysł do głowy na domowe rumiane i chrupiące bułki z sałatką z tuńczyka. Domowe bułeczki są najlepsze, pachną obłędnie, a połączenie tuńczyka, awokado, jajek i rzodkiewki to strzał w dziesiątkę. Wyszło pysznie i sycąco. Podałam to wszystko na obiad. Polecam Wam bardzo, przygotujcie koniecznie, a nie pożałujecie. Zapraszam :)
0 (0 ocen)
Porady
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml. Dzięki skropieniu awokado sokiem z cytryny nie ściemniej nam. Z przepisu wychodzi cztery duże porcje.
Komentarze