Wiosenna przekąska - tulipany

4.5 (166 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Tulipany z pomidorków ze szczypiorkiem.

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - pomidorki śliwkowe: 10 sztuk
    - serek naturalny: 1 opakowanie
    - szczypiorek: 1 pęczek
    - sól,pieprz: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

4.5 (166 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Wiosenna przekąska - tulipany - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pomidorki nakrajamy na krzyż nie docinając do końca. Serek naturalny mieszamy z odrobiną solą i pieprzu i przekładamy do rękawa cukierniczego. Za pomocą szprycy wciskamy w nacięte pomidorki. Na talerzu układamy szczypiorek, a na końcówkach szczypiorku przygotowane pomidorki, tworząc bukiet.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować