Wiosenna pasta z tuńczykiem

0 (0 ocen)

  • 15 min

Wspaniała pasta na pożywne śniadanko :)

  • 15 min

Składniki:

  • puszka tuńczyka w sosie własnym - kawałki
    • 70 g serka twarogowego koziego
    • płaska łyżka majonezu
    • 4 większe rzodkiewki
    • kawałek papryczki chili ok. 1/3 strączka
    • kilka gałązek szczypioru czosnkowego
    • świeżo mielony pieprz i odrobina soli

Wiosenna pasta z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-1keevqs 1. Tuńczyka odsączyć z zalewy, rzodkiewki, papryczkę i szczypior drobno posiekać, doprawić pieprzem i solą.
    Wszystko wymieszać z serkiem i majonezem, można też podać w postaci warstwowej, będzie bardziej dekoracyjnie.
  • image-1lmf4xw 2. Smacznego śniadanka !!!!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy